Entrada de les urgències del Parc Taulí
Entrada de les urgències del Parc Taulí | David B.

 

 

El projecte executiu d’ampliació de les urgències de l’hospital Parc Taulí ja s’ha finalitzat, segons ha avançat aquest divendres el conseller de Salut, Toni Comín a Sabadell. Segons el calendari presentat pel conseller, els treballs començaran a principis de 2018.

 

L’ampliació de les urgències del Parc Taulí costarà quatre milions, que en bona part finança l’Ajuntament, ja que va ampliar la seva participació al patrimoni de la Corporació Sanitària Parc Taulí per un import del mateix valor. Els treballs comportaran construir sobre l’actual edifici d’Urgències, creant 84 nous llits. Segons Comín, la previsió és que les obres durin 15 mesos i que no afectin el servei que es presta a l’hospital.

 

Volem una “solució definitiva” a la congestió del servei, la solució de la qual és “urgent”, segons Comín. “Farem una inversió gran”, amb la previsió que els 84 nous llits sobre l’actual planta entrin en servei entre la primavera i l’estiu de l’any 2019.