Escola Bressol del passeig Cordelles
Escola Bressol del passeig Cordelles | A. Salillas

 

 

Serveis Educatius Cavall de Cartró, SL. i Progess Projectes i Gestió de Serveis Socials, SL. continuaran gestionant l'escola bressol municipal de Montflorit i l'escola bressol de Cordelles, per aquest curs acadèmic a Cerdanyola.

 

Amb força polèmica, el Ple Municipal de Cerdanyola va aprovar la tercera pròrroga del contracte, el dijous 5 d'octubre.

 

 

Pròrroga del contracte per tercer any consecutiu

 

El Ple ordinari de setembre s'havia prorrogat a octubre. Des d'ERC, CiU i ICV-EUiA es va criticar durament la tasca del govern. “Hauríem de tenir tots els serveis públics assegurats i el fet que el govern porti una tercera pròrroga del contracte és una irresponsabilitat que ha causat patiment a molta gent”, va dir Encarna Linares (CiU).

 

L'ara exregidor de Contractació, Maurici Jaumandreu, va admetre: “no em puc sentir satisfet de portar una pròrroga quan teníem llest un nou plec de contractació”. No obstant això, segons Jaumandreu, el juliol van sortir “dubtes interpretatius” i no van poder tirar endavant el nou plec.

 

El regidor d'ERC, Íñigo García, va titllar “d'injustificable” l'acció i va preguntar per la municipalització del servei, sobre la qual ERC “continua a favor”. Qüestió sobre la qual Elvi Vila, regidora d'Educació, va respondre: “els models de gestió estan ara mateix sobre la taula i la reunió del servei tècnic està prevista per d'aquí a dues setmanes, on es procurarà incloure a tots els grups municipals”. PP, Cs, ERC i PSC es van abstenir, mentre que CxC, PDeCAT el regidor no adscrit i ICV-EUiA van votar-hi a favor.

 

 

 

Llocs de treball municipals

 

Tres punts més van tractar la Relació de Llocs de Treball (RLT) de l'Ajuntament de Cerdanyola. “Des de fa més d’un any s’ha iniciat un anàlisi del conjunt de la casa, analitzant la relació de llocs de treball”, va exposar l'alcalde. L'objectiu, segons Escolà, és millorar i fer mes eficient l‘estructura municipal.

 

El regidor del PdeCAT, Josep Grau va celebrar que arribessin temes de RLT “molt necessaris i que haurien d'haver arribat abans”. Dels tres, dos es van aprovar malgrat les abstencions d'ERC en el primer, i ERC i PP en el segon. El tercer punt va quedar sobre la taula per votació unànime de tot el ple, menys del grup del govern CxC.

 

Finalment, es va aprovar la incorporació de l'Ajuntament de Cerdanyola com a membre de l'Associació de Municipis per l'Aigua Pública.