La concentració pel diàleg es converteix en una mobilització per la unitat d’Espanya

by | oct. 7, 2017 | Al Dia

La convocatòria ha estat secundada per centenars de veïns

La convocatòria ha estat secundada per centenars de veïns | A. Lleonart

 

Una marea blanca s’ha concentrat davant de diversos ajuntaments del país per demanar diàleg entre les institucions catalanes i espanyoles. A Cerdanyola, centenars de persones han respost a la convocatòria que la plataforma ‘Parlem, hablemos’ havia fet via xarxes socials i han omplert la plaça de Francesc Layret. La mobilització ha transcorregut amb normalitat fins que una de les participants s’ha queixat del marcat caràcter anti-independentista i ha volgut prendre la paraula, fet que ha despertat la reacció irada d’altres manifestants.

 

La convocatòria de ‘Parlem, hablemos’ demanava assistir a la concentració sense cap símbol i vestits de blanc en senyal de pau. “Em preocupa la pau social, la fractura que es pugui produir a la societat”, diu el Jesús, un dels veïns concentrats. Ha decidit participar en la mobilització perquè creu que les vies del diàleg s’estan trencant. “L’enrocament, per part dels dos cantons, no ens porta a cap sortida viable”, considera.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: