Earl Thomas va impressionar el Parc del Turonet amb la seva potent veu
Earl Thomas va impressionar el Parc del Turonet amb la seva potent veu | A. Lleonart

 

Més de 40 concerts i 20 activitats paral·leles entre infantils, exposicions i tallers. El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola ha tancat aquest cap de setmana la seva 27a edició. Dissabte es va celebrar la Gran Nit del festival al Parc del Turonet amb cinc bandes diferents. Entre totes van oferir prop de sis hores de música en directe.

 

Com cada dia des del 29 de setembre, divendres hi va haver una bona dosi de blues. La revista el Huevo Gordo va fer el seu concert a la plaça de Jaume Grau i Altayó, on hi van tocar Edu 'Big Hands' Trio Tòfol Martínez. Al teatre de l'Ateneu hi va actuar el Cor Carlit Gospel, la formació de Gospel més antiga de Catalunya i Espanya.

 

Dissabte, la festa va començar a les 19 h de la ma de Lone Rhino Club, una de les formacions més antigues del país. La banda es va crear el 1987 a Cerdanyola i el seu directe avasallador combina material propi i clàssics del Rhythm & Blues com Muddy Waters, Ray Charles, Howlin'Wolf, Elmore James, Willie Dixon, B.B. King o Chuck Berry.