Entrada d'un dels comerços
Entrada d'un dels comerços | Tripadvisor

 

 

El Bar Grau, el supermercat BonPreu i el bar-restaurant Cal Pintxo de Cerdanyola del Vallès han estat els millors valorats pels cerdanyolencs pel que fa a “l'ús del català”.

 

 

Així ho han valorat diferents usuaris a través de l'aplicació de mòbil promoguda per Plataforma per la Llengua, “CatalApp”.

 

 

A través seu i després de sis mesos en funcionament, diferents clients han valorat ja més de 200 establiments de Cerdanyola, entre restaurants, comerços, museus, cinemes i tota mena d’establiments .

 

 

L’aplicació mòbil, promoguda per la Plataforma per la Llengua i que funciona per telèfons mòbils Android i iOs, serveix per a valorar la responsabilitat lingüística dels establiments.

 

 

Aquesta permet puntuar la bona atenció oral, escrita o virtual, segons el criteri dels clients i els usuaris. Totes les valoracions i les opinions de cada establiment es poden consultar en temps real a la mateixa aplicació.

 

 

A més, cada usuari registrat pot valorar i comentar l’ús que es fa de la llengua catalana en l’atenció oral, escrita i virtual dels més d’1.500.000 comerços d’arreu dels territoris de parla catalana.