Les patinadores a Prats de Lluçanès
Les patinadores a Prats de Lluçanès | CP Cerdanyola

 

La patinadora cerdanyolenca, Clàudia Borràs, es va fer amb la medalla d’or a la copa Barcelona A de patinatge en categoria sènior, el passat 7 i 8 d'octubre.

 

La temporada de competicions s’està acabant de la millor manera possible pel Club Patinatge Cerdanyola (CP Cerdanyola). Concretament va ser a Prats de Lluçanès on Borràs es va classificar de retruc per a la copa catalana que tindrà lloc a Girona els 25 i 26 de desembre d’enguany.

 

La patinadora va realitzar un molt bon disc que li va permetre superar a les seves rivals, durant la competició.

 

A més, eL CP Cerdanyola ha estat a punt de tornar amb una altra medalla perquè en categoria infantil Carla García es va classificar en 4ª posició després d’executar un bon disc. Donat l’alt nivell de competició era molt difícil poder pujar al podi. Per tant, l’entrenador Alfred Alsinet es va mostrar molt satisfet amb aquests dos resultats que confirmen el bon moment de les patinadores del club.