La Creu Roja cerca voluntaris i infants pel projecte ‘Promoció de l’Èxit Escolar’

by | oct. 10, 2017 | Al Dia

Un dels tallers amb infants i voluntaris

Un dels tallers amb infants i voluntaris | Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada

 

Incrementar l’èxit educatiu, proporcionar tècniques d’estudi, reforçar les competències bàsiques i orientar acadèmicament als infants però sense oblidar els moments d’oci, de coneixença personal i de lleure.

 

 

Aquest és l’objectiu del programa de ‘Promoció de l’Èxit escolar’ que es porta a terme des de principis dels anys noranta a la Creu Roja Cerdanyola – Ripollet – Montcada, tot i que abans es coneixia sota el nom de ‘Reforç escolar’.

 

 

El curs passat 51 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys de les tres poblacions veïnes van rebre el suport de 13 voluntaris i voluntàries que durant tot el curs van reforçar cada tarda els coneixements adquirits a l’aula i, a través de dinàmiques, sortides i activitats d’oci també van ajudar a potenciar l’autoestima i el desenvolupament personal dels infants, la majoria d’ells en dificultats donat el seu entorn familiar.

 

 

Suport per a les famílies

 

A Cerdanyola, el programa es duu a terme a la seu de Creu Roja, al barri del Pont Vell, on els infants s’organitzen segons el seu curs i passen 1h i 30minuts dos dies en setmana entre deures, berenars, jocs i amics. El programa dóna suport a les famílies tant pel que fa a l’àmbit educatiu (seguiment individualitzat i tallers per a pares, entre d’altres) com material, donant cobertura a necessitats bàsiques de l’infant com són els berenars, el material escolar o el vestuari.

 

Moments d'oci per infants i voluntaris

 

 Amb tot, el programa també assegura molts moments d’oci per als infants i també per als voluntaris que l’impulsen. De fet, el curs 2016-17 va tancar amb una sortida lúdica al parc d’atraccions del Tibidabo, una jornada plena de diversió que van compartir amb voluntaris i personal tècnic de Creu Roja Cerdanyola – Ripollet – Montcada, responsables del programa. Les places per a infants com per a voluntaris per a participar al programa estan obertes, per a més informació 936916161.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: