Estacions de FGC tindran punts d’autoreparació per a bicis

by | oct. 10, 2017 | Al Dia

Enric Ticó, de FGC, i Josep Mateu, de RACC, en un punt de reparació de bicis

Enric Ticó, de FGC, i Josep Mateu, de RACC, en un punt de reparació de bicis | FGC

 

 

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, i el president del RACC, Josep Mateu, han inaugurat aquest dimarts el primer Punt Bici situat en una estació d’FGC, a l’estació de Pl. Catalunya. El conveni de col·laboració neix amb l’objectiu de promoure la intermodalitat tren-bicicleta entre els usuaris d’FGC amb la instal·lació de cinc punts d’autoreparació de bicicletes a les estacions. D’aquesta manera, les estacions de les Línies Metropolitanes de Pl. Catalunya, Gràcia, Sarrià, Rubí i Pl. Espanya ja disposen d’aquests espais per poder autoreparar la bicicleta.

 

Els Punt Bici són d’ús lliure i gratuït i estan equipats amb les eines necessàries perquè els usuaris puguin fer petites reparacions i tasques de manteniment a les seves bicicletes, com inflar les rodes, collar cargols, ajustar els frens, reparar una punxada o canviar les rodes.

 

La xarxa de Punts Bici del RACC s’està desplegant en punts estratègics de l’àrea metropolitana, on hi ha un alt volum de trànsit de vianants, bicicletes i altres mitjans de transport públic. Els primers Punt Bici es van inaugurar el passat mes de maig a Sant Cugat del Vallès, un d’ells a la plaça Lluís Millet, davant de l’estació d’FGC de Sant Cugat. El RACC s’ocuparà de la instal·lació i el manteniment dels Punt Bici situats a les estacions d’FGC. Així, aquest acord mostra la voluntat d’FGC per seguir promovent una mobilitat segura, intermodal i respectuosa amb el medi ambient.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: