El passat 24 de setembre els Castellers van celebrar la seva 1a Diada de Tardor, mostrant el bon moment en què es troben
El passat 24 de setembre els Castellers van celebrar la seva 1a Diada de Tardor, mostrant el bon moment en què es troben | Castellers de Cerdanyola

 

 

Aquest dissabte 14 d’octubre els Martinets de Cerdanyola celebraran que porten 19 anys construint castells, i per fer-ho han convidat als Salats de Súria i els Marganers de Guissona a una diada castellera que començarà a les 18:30h a la Plaça Francesc Layret. La colla cerdanyolenca, que està en un dels millors moments de la seva història, està preparant pel seu aniversari una torre de 7 i un 5 de 7. “Tot dependrà de vagin els darrers assaigs”, comenta el Vicepresident de la colla Miquel Angel Gonzalez.  

 

 

Els padrins de la colla –castellers de Sant Cugat i de Barcelona, que acostumen a venir a Cerdanyola per la Festa Major del Roser de Maig– no podran assistir a l’aniversari per problemes de disponibilitat. Sí que ho faran els Salats de Súria i els Marganers de Guissona, que sovint actuen junts a diades amb els Martinets de Cerdanyola.

 

 

La festa d’aniversari continuarà al vespre, i en acabar l’actuació un cercavila-correbars conduirà els assistents al local d’assaig dels castellers, de la mà de la batucada cerdanyolenca Batúcamela i amb un preu de 5 € per 5 consumicions. Un cop al local del carrer del Remei nº 15, els castellers oferiran un sopar popular consistent en entrepà i beguda per 4€, amb opció per a vegetarians i vegans. Es preveu que el ball no pari fins la matinada, amb la música del punxa discos MarXa Dj's.