Carrer de Serafí Pitarra, a Bellaterra
Carrer de Serafí Pitarra, a Bellaterra | J. Tardós

 

 

Dos lladres van irrompre en una casa de Bellaterra, el passat 8 d'octubre. L'entrada la van fer per la terrassa, situada al segon pis del domicili, on també hi havia el matrimoni.

 

Els delinqüents van saltar la valla del carrer Serafí Pitarra, es van enfilar fins a la terrassa amb gran agilitat i van forçar la porta de vidre. El soroll que van fer a l'hora d'entrar va alertar a la propietària que es trobava a l'habitació del costat. En obrir la porta, la dona es va trobar als dos individus de cara, vestits de negre i encaputxats que, al veure-la, van marxar saltant els tres metres que separen la terrassa del jardí.

 

Acte seguit, van tornar a saltar la valla de la finca i van marxar a peu, o bé amb un cotxe aparcat al final del carrer.

 

 

Una patrulla de Mossos al carrer del costat

 

La policia va arribar a la casa amb molta brevetat ja que, en aquell mateix moment, agents del Mossos d'Esquadra es trobaven identificant a una persona al carrer de darrere, Pi i Soler. Encara no se sap si es tracta d'una acció sincronitzada on serien, per tant, còmplices.

 

Pel que fa a la casa és la segona vegada que, en aquest any, entren a robar-hi. En les dues ocasions els propietaris es trobaven dins i cap cop s’han pogut emportar res.