L'empresa Applus al campus de la UAB, Cerdanyola del Vallès
L'empresa Applus al campus de la UAB, Cerdanyola del Vallès | Gorka Leiza

 

Applus ha anunciat a través d'un comunicat que trasllada la seu social fora de Catalunya. Concretament, la companyia portarà el seu domicili social de la Universitat Autònoma de Barcelona (Cerdanyola) fins al parc empresarial de Las Mercedes, a Madrid. D'aquesta manera, la multinacional se suma a altres empreses radicades al Vallès Occidental que ja han fet el mateix, com el Banc Sabadell o la filial mediambiental de la constructora Copasa.

 

La nota difosa per l'empresa argumenta la decisió per “mantenir l'operativa normal de la companyia i amb la finalitat de protegir el conjunt dels interessos de la mateixa”

 

El moviment arriba en un moment d'incertesa econòmica i política a Catalunya, esgrimit per algunes empreses per deixar el país. Els canvis de seus socials no preveuen trasllat d'activitat i no afectaran els negocis de les companyies ni els treballadors.

 

Applus dóns diferentsserveis a empreses de sectors com el petroli i gas, energètic, automoció, industrial o telecomunicacions, entre altres.