Orquestra de Cambra de Cerdanyola

 

 

El Concert de Tardor 2017 serà més especial que el d'altres anys pel fet que arriba a la seva desena edició. L'Orquestra de Cambra de Cerdanyola del Vallès (OCC) porta ja un decenni darrere d'aquesta iniciativa, que serveix, d'alguna manera, per apropar la música clàssica a la ciutat de Cerdanyola. La cita serà el pròxim 22 d'octubre, a les 19 h, al Teatre Ateneu.

 

L'italià Vivaldi i el txec Dvorák han estat els compositors triats per celebrar l'aniversari. Els músics de l'OCC, amb la col·laboració de la Jove Orquestra de Cerdanyola (JOC), interpretaran “Les quatre estacions”. El seu director musical i primer violí del Liceu, Kai Gleusteen, en serà el solista.

 

  

Orquestra de Cambra de Cerdanyola

 

  

Pel que fa a la segona i última peça, “Serenata per vents, violoncel i contrabaix” de Dvorak, l'interpretaran els músics de l'OCC a vent i corda.

 

 

En paraules del seu president, Marcel·lí Sugrañes, “l'OCC va néixer fa 10 anys per portar música clàssica de primer nivell, a uns preus populars”. Aquest projecte ha permès “portar músics d'escala mundial cap a Cerdanyola i a uns preus molt més reduïts en comparació a, per exemple, el Liceu de Barcelona”.

 

  

El preu general de les entrades pel Concert de Tardor serà de 13 euros. No obstant això, es poden aconseguir per 11 € si es compren per anticipat i per 5 € si s'és soci, estudiant o alumne de l'Escola de Música Municipal Aulos. La compra es pot a través de la web de l'orquestra http://www.occerdanyola.cat o reservar-les trucant per telèfon al 936922156, de 10 h a 12 h i de 16h a 18 h.