L'empresa pròxima a Bellaterra, Catalana Occidente
L'empresa pròxima a Bellaterra, Catalana Occidente | Catalana Occidente

 

 

L'empresa pròxima a Bellaterra, Catalana Occidente, ha anunciat a través d'un comunicat que trasllada la seu social fora de Catalunya. Concretament, la companyia d'assegurances portarà el seu domicili social de Sant Cugat fins a Madrid. D'aquesta manera, la multinacional se suma a altres empreses radicades a Sant Cugat que ja han fet el mateix, com el Banc Sabadell o la filial mediambiental de la constructora Copasa.

 

La nota difosa per Catalana Occidente no argumenta la decisió, que arriba en un moment d'incertesa econòmica i política a Catalunya, esgrimit per algunes empreses per deixar el país. Els canvis de seus socials no preveuen trasllat d'activitat i no afectaran els negocis de les companyies ni els treballadors.

 

Catalana Occidente va dir fa uns dies en un comunicat intern que prendria les mesures necessàries per garantir la seguretat de treballadors, clients i accionistes en un marc d'inseguretat jurídica; sense especificar a quines accions es referia. Ara, a poques hores de la compareixença del president Carles Puigdemont al Parlament, on podria declarar la independència, ha comunicat que també fa les maletes.

 

Catalana Occidente va ser la primera gran empresa que es va instal·lar al parc empresarial de Can Sant Joan de Sant Cugat, on va inaugurar la seu que dona forma al seu logo el 1971.