El grup de heavy metal nord-americà A sound of thunder, que versiona “Els Segadors”,  actuarà a Terrassa, a la Faktoria d’Arts, el proper 2 de desembre, informa Rac 1. La cantant, Nina Osegueda, és filla d’una exiliada catalana i deixa clar que no és una traducció exacta de la lletra. 

 

El conjunt va penjar al seu canal de Youtube una versió de l'himne nacional català i ho va “petar” a les xarxes. A Youtube s'acosta al milió de visualitzacions.  Es tracta d'un single que s'inclourà en l'àlbum It was metal, pel qual han iniciat una campanya de micromecenatge per tirar-lo endavant. Si tot va bé, sortirà al mercat el març de 2018. La formació no tenia previst publicar la cançó fins llavors, però quan la banda va veure les imatges de la brutalitat policial de l’1 d’octubre, va decidir penjar-la al YouTube.

 

Així sona la versió: