Llista de falsos rumors que corren per les xarxes

by | oct. 13, 2017 | Al Dia

Un rumor és la informació procedent de fonts no clarament identificades, que no està contrastada pels fets o prou documentada, i que es difon, de vegades intencionadament, de manera incontrolada a través de canals informals de comunicació. Els Mossos n'han fet una recopilació.

 

A les xarxes socials i aplicacions de telefonia mòbil circulen els coneguts com a falsos rumors amb l'objectiu d'aconseguir alarmar, fer-se amb les teves dades, descarregar virus o col·lapsar la xarxa.

 

Els Mossos d’Esquadra recorden que treballen per desmentir aquets falsos rumors i detectar els que surten nous. Els falsos rumors, en principi, no són delicte però ho poden arribar a ser en determinats supòsits. El cos recomana no compartir cap avís d’aquest tipus, no anar als enllaços i no obrir els arxius adjunts.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: