La Botifarrada Popular per la Democràcia organitzada per les JERC Cerdanyola se celebrarà el proper dissabte 21 d'octubre a les 13h
La Botifarrada Popular per la Democràcia organitzada per les JERC Cerdanyola se celebrarà el proper dissabte 21 d'octubre a les 13h | Artur Rivera

 

Dissabte 21 d’octubre les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) de Cerdanyola del Vallès celebraran una Botifarrada Popular per la Democràcia a la Plaça Jaume Grau i Altayó (coneguda com a Plaça de la Música), emmarcada en “l’important moment que viu el país”, que segons els organitzadors va “encaminat a la proclamació de la República”.

 

 

Iván Gamelo, portaveu de les JERC de Cerdanyola, afirma que una de les principals intencions que motiven la organització d’aquesta botifarrada és que “la gent continuï ocupant el carrer i l’espai públic de forma festiva”, reivindicant la “massiva i reiterada mobilització ciutadana” en defensa del “dret a l’autodeterminació inherent a tots els pobles”, exercit el darrer 1 d’octubre. En paraules de Gamelo, aquest dinar popular pretén sobrepassar el públic jove independentista de la ciutat i busca “ser un espai de trobada de totes aquelles persones que es van mobilitzar a Cerdanyola l’1-O i van defensar els col·legis electorals”.