Els fons recaptats serviran perquè un equip de sanitaris realitzin cirurgies a la localitat senegalesa de Thionk-essyll (Senegal)
Els fons recaptats serviran perquè un equip de sanitaris realitzin cirurgies a la localitat senegalesa de Thionk-essyll (Senegal) | Acistock

El proper dissabte 11 de novembre el Club Bellaterra celebrarà el primer Torneig de Pàdel Solidari, en col·laboració amb la ONG La Medusa. El 100% de la recaptació del torneig anirà destinat al finançament dels projectes de prevenció mèdica que aquesta ONG manté al Senegal.

El torneig comptarà amb dues categories masculines i dues femenines, però “en ser solidari els resultats obtinguts pels participants no computaran en el rànquing de posicionament dels jugador”, tal com explica el gestor esportiu del Club Bellaterra Marc Rossines.