Concentració contra els “presos polítics” a Cerdanyola

by | oct. 17, 2017 | Cerdanyola

Concentració contra els presos polítics a Cerdanyola

Concentració contra els presos polítics a Cerdanyola | Cerdanyola.info

 

 

Desenes de cerdanyolencs s'han concentrat, el 17 d’octubre a les 12 h, davant l’edifici de l’ajuntament de Cerdanyola per protestar contra l’empresonament dels líders de l’ANC, Jordi Sánchez, i Òmnium Cultural Jordi Cuixart.

 

D’altres ho van fer davant dels seus llocs de treball. Durant l’acte, l’alcalde Carles Escolà va llegir un manifest conjunt de l’Associació de Municipis per la Independència i l’Assemblea Nacional Catalana i va informar de la concentració prevista pel mateix dia, a les 20 h. 

 

L’acte ha demanat el seu alliberament immediat i ha acabat amb crits de “Llibertat”. 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: