Recepció de PIMEC, a Barcelona
Recepció de PIMEC, a Barcelona | Cedida

 

La Patronal de Petites i Mitjanes Empreses de Catalunya (PIMEC) “lamenta” la decisió d’ahir de l’Audiència Nacional de dictar presó preventiva sense fiança a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, presidents d’ANC i Òmnium respectivament, per un presumpte delicte de sedició.

 

 

En aquest comunicat, PIMEC “rebutja l’acció per desproporcionada i perquè dificulta el tan reclamat diàleg entre les parts implicades per trobar una solució pacífica i consensuada a aquest conflicte”. En aquest sentit, la patronal ha reclamat al Govern central que “aquest dijous no prengui cap decisió que empitjori encara més la situació política i social”, fent una petició indirecta a l’executiu espanyol de no aplicar l’article 155 de la Constitució quan, a les 10 del matí, s’esgoti el termini total del requeriment que Rajoy ha enviat a Puigdemont per aclarir si el 10-O va declarar o no la independència de Catalunya.