La patronal PIMEC rebutja la decisió judicial d’empresonar Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

by | oct. 17, 2017 | Al Dia

 

Recepció de PIMEC, a Barcelona

Recepció de PIMEC, a Barcelona | Cedida

 

La Patronal de Petites i Mitjanes Empreses de Catalunya (PIMEC) “lamenta” la decisió d’ahir de l’Audiència Nacional de dictar presó preventiva sense fiança a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, presidents d’ANC i Òmnium respectivament, per un presumpte delicte de sedició.

 

 

En aquest comunicat, PIMEC “rebutja l’acció per desproporcionada i perquè dificulta el tan reclamat diàleg entre les parts implicades per trobar una solució pacífica i consensuada a aquest conflicte”. En aquest sentit, la patronal ha reclamat al Govern central que “aquest dijous no prengui cap decisió que empitjori encara més la situació política i social”, fent una petició indirecta a l’executiu espanyol de no aplicar l’article 155 de la Constitució quan, a les 10 del matí, s’esgoti el termini total del requeriment que Rajoy ha enviat a Puigdemont per aclarir si el 10-O va declarar o no la independència de Catalunya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: