El servei que Bellaterra reclamava

by | oct. 18, 2017 | Comerços Amics

g

 

 

 

 

Entrevista a MªCarme Cosp Girbau (Gerent de NOPLANXING)

 

 

1. Perquè i quan neix NOPLANXING?

El objectiu de NOPLANXING és facilitar una de les tasques domèstiques més feixugues de la llar evitant que els clients perdin temps afavorint-los a millorar la seva qualitat de vida.

 

 

2.Quin ha estat el desenvolupament de NOPLANXING durant aquest anys?

Hem arrelat una clientela molt fidel a Sant Quirze i hem obert una segona botiga a Matadepera amb unes perspectives molt positives, creiem que amb aquestes dos establiments podem arribar a àrees del seu contorn que demanden els nostres serveis, com seria Bellaterra amb un servei a domicili dinàmic i eficaç.

 

 

3.Quins son els vostres serveis?

  • Planxa Artesanal : Planxem tot tipus de roba a la vista dels clients, fugint d'altres opcions de planxat més industrials e impersonals, situades en naus o domicilis particulars. Amb això el que transmetem és total transparència cap al nostre client ja que sap on està la seva peça de roba en tot moment. 
  • Tintoreria 
  • Catifes i Edredons 
  • Arranjaments de roba
  • Reparació de calçat
  • Etiquetat de roba
  • Brodats
  • Servei a domicili

 

 

4.Quines perspectives de futur teniu?

Consolidar sobretot el servei de planxat, molt desconegut fins ara i que és de gran ajuda a moltes famílies per falta de temps, continuar i millorar la nostra línia d’atenció al client portada fins ara i buscar nous àmbits on poder desenvolupar la nostra tasca, com seria Bellaterra

 

vb

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: