El Grup Artístic Teatral inaugura la temporada de tardor amb el clàssic “Pels pèls”

by | oct. 19, 2017 | Al Dia

Abel Folk va dirigir una de les darreres adaptacions catalanes d'aquest clàssic, en cartell a Boston (EUA) des de finals dels setanta

Abel Folk va dirigir una de les darreres adaptacions catalanes d'aquest clàssic, en cartell a Boston (EUA) des de finals dels setanta | Culturalia

 

El Grup d’Acció Teatral (GAT) inaugura la temporada de l’Ateneu de Cerdanyola amb un assassinat a una perruqueria, sis protagonistes implicats i un misteri que els espectadors hauran d’ajudar a resoldre.

 

 

L'estrena de la famosa comèdia “Pels pèls“, que s'havia de representar els dies 20 i 21 d'octubre, ha estat ajornada al proper dimarts 24 de novembre, a les 21 h, pel GAT. Tal com afirma el secretari de l'entitat i director de l'obra, Lluís Tussell, això s'ha decidit “com a desencadenant de la situació política que estem vivint”. D'aquesta manera, també es podran realitzar més assajos i s'arribarà amb una obra més treballada a Cerdanyola. 

 

El dia 5 de novembre l'estrenaran a Porrera i el 12 del mateix mes a Sants.

 

 

El grup teatral degà de Cerdanyola ha apostat per portar sobre l’escenari l'adaptació del clàssic de la comèdia contemporània “Shear Madness” escrita per Paul Pörtner l’any 1967, sota la direcció de Lluís Tussell. Aquesta obra d’èxit mundial ha estat interpretada en nombroses ocasions a grans sales de la capital catalana com el Teatre Borràs o el Teatre Condal.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: