Un nou “Dilluns poètic” encapçalat per bellaterrencs

by | oct. 19, 2017 | Cultura

Cartell de l'acte

Cartell de l'acte | Llibreria Éfora

 

La llibreria Éfora, regentada pels germans Neus i Javi Collado – ella veïna de Bellaterra – porten celebrant al llarg de tot l’any els “Dilluns Poètics”, activitats músico-literàries a la seva llibreria, a 100 metres de l'ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

 

El cicle d'activitats l'han fet en conxorxa amb el també bellaterrenc Ignasi Roda, col·laborador de BellaterraDiari.

 

El pròxim “Dilluns poètic” , previst pel 23 d'octubre a les 20 h, estarà dedicat al poeta Josep Maria de Sagarra, amb una evocació especial d’un concert que el grup “Taverna-2″  va celebrar al Club Bellaterra l’any 1972.

 

La veu i la guitarra l'interpretarà l'Ignasi Roda i el piano anirà a càrrec de Josep Anton Garcia. 

 

Gravació del grup “Taverna-2”, l'any 1972, al Club Bellaterra

 

El grup musical “Taverna-2” va ser creat per l’Ignasi i en Juan José Olives, i del qual, i gràcies a un altre bellaterrenc, en Josep Maria Mas, va quedar enregistrat en una cinta oberta. Aquesta troballa té la singularitat que és l’únic enregistrament que existeix d’aquell grup.

 

 

Hora: dilluns, 23 d’octubre de 2017 a les 8 del vespre

Lloc: Llibreria Éfora Cerdanyola del Vallès Passeig de Cordelles, nº 18

Aforament limitat. Es prega puntualitat.

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: