Un nou “Dilluns poètic” encapçalat per bellaterrencs

by | oct. 19, 2017 | Cultura

Cartell de l'acte

Cartell de l'acte | Llibreria Éfora

 

La llibreria Éfora, regentada pels germans Neus i Javi Collado – ella veïna de Bellaterra – porten celebrant al llarg de tot l’any els “Dilluns Poètics”, activitats músico-literàries a la seva llibreria, a 100 metres de l'ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

 

El cicle d'activitats l'han fet en conxorxa amb el també bellaterrenc Ignasi Roda, col·laborador de BellaterraDiari.

 

El pròxim “Dilluns poètic” , previst pel 23 d'octubre a les 20 h, estarà dedicat al poeta Josep Maria de Sagarra, amb una evocació especial d’un concert que el grup “Taverna-2″  va celebrar al Club Bellaterra l’any 1972.

 

La veu i la guitarra l'interpretarà l'Ignasi Roda i el piano anirà a càrrec de Josep Anton Garcia. 

 

Gravació del grup “Taverna-2”, l'any 1972, al Club Bellaterra

 

El grup musical “Taverna-2” va ser creat per l’Ignasi i en Juan José Olives, i del qual, i gràcies a un altre bellaterrenc, en Josep Maria Mas, va quedar enregistrat en una cinta oberta. Aquesta troballa té la singularitat que és l’únic enregistrament que existeix d’aquell grup.

 

 

Hora: dilluns, 23 d’octubre de 2017 a les 8 del vespre

Lloc: Llibreria Éfora Cerdanyola del Vallès Passeig de Cordelles, nº 18

Aforament limitat. Es prega puntualitat.

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: