Cartell de l'acte
Cartell de l'acte | Llibreria Éfora

 

La llibreria Éfora, regentada pels germans Neus i Javi Collado – ella veïna de Bellaterra – porten celebrant al llarg de tot l’any els “Dilluns Poètics”, activitats músico-literàries a la seva llibreria, a 100 metres de l'ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

 

El cicle d'activitats l'han fet en conxorxa amb el també bellaterrenc Ignasi Roda, col·laborador de BellaterraDiari.

 

El pròxim “Dilluns poètic” , previst pel 23 d'octubre a les 20 h, estarà dedicat al poeta Josep Maria de Sagarra, amb una evocació especial d’un concert que el grup “Taverna-2″  va celebrar al Club Bellaterra l’any 1972.

 

La veu i la guitarra l'interpretarà l'Ignasi Roda i el piano anirà a càrrec de Josep Anton Garcia. 

 

Gravació del grup “Taverna-2”, l'any 1972, al Club Bellaterra

 

El grup musical “Taverna-2” va ser creat per l’Ignasi i en Juan José Olives, i del qual, i gràcies a un altre bellaterrenc, en Josep Maria Mas, va quedar enregistrat en una cinta oberta. Aquesta troballa té la singularitat que és l’únic enregistrament que existeix d’aquell grup.

 

 

Hora: dilluns, 23 d’octubre de 2017 a les 8 del vespre

Lloc: Llibreria Éfora Cerdanyola del Vallès Passeig de Cordelles, nº 18

Aforament limitat. Es prega puntualitat.