Cerdanyola registra un descens de l’atur de -16,9% respecte el setembre passat

by | oct. 20, 2017 | Cerdanyola

Tot i que la taxa d'atur ha disminuït al Vallès Occidental, hi ha hagut un augment mensual del nombre de desocupats tant a Catalunya (+2.988) com a Espanya (+28.058)

Tot i que la taxa d'atur ha disminuït al Vallès Occidental, hi ha hagut un augment mensual del nombre de desocupats tant a Catalunya (+2.988) com a Espanya (+28.058) | Francesc Melcion, ara.cat

 

Actualment, 52.706 persones estan en situació d’atur laboral al Vallès Occidental i 2.718 a Cerdanyola, segons les dades del mes de setembre de l’Observatori Comarcal. Aquesta xifra representa una taxa d’atur comarcal del 12,9%, un 1,2% inferior que la taxa registrada l’últim mes.

 

 

Si comparem la xifra de desocupats del mes de setembre de 2017 amb les de l’any anterior, al Vallès Occidental es registren 7.181 aturats menys, el que suposa una disminució interanual de la taxa d’atur comarcal del 13,4%.

 

 

Per municipis, Cerdanyola del Vallès forma part del grup de poblacions que registren una taxa d’atur inferior a la catalana i a la comarcal, amb un 9,71% d’aturats, una variació mensual respecte la taxa d’atur de l’agost de -4,8% i una variació interanual respecte el setembre de 2016 de -16,9%.

 

 

Taxa d'atur de setembre de 2017 registrada per municipis

Taxa d'atur de setembre de 2017 registrada per municipis | Observatori Comarcal del Vallès Occidental

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: