El 30 de juny de 2017 l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV)  va oferir un àmpli repertori de la història del Pop i el Rock en el seu concert tradicional al Castell de Sant Marçal
El 30 de juny de 2017 l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) va oferir un àmpli repertori de la història del Pop i el Rock en el seu concert tradicional al Castell de Sant Marçal | Xavi Olivé

 

L’Associació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV), coneguda per organitzar els concerts al Castell de Sant Marçal des de fa 16 anys, ha renovat la seva junta directiva amb una candidatura eminentment continuista –diversos membres repeteixen en l'òrgan de govern– però amb l'impuls de nous projectes com a objectiu. 

 

 

Cinc músics de la Banda i tres cantaires de la Coral són els integrants de la nova junta, encapçalada per Imma Gamo (contralt) com a presidenta, Laia Seró (trompeta) com a vicepresidenta, Marta Soto (flauta travessera) com a tresorera i Juan Miguel Villatoro (baix) com a secretari.

 

 

Tal i com fixen els seus estatuts, després de 4 anys l’AMCV ha renovat el seu màxim òrgan directiu mitjançant d’un procés de votació celebrat el passat 5 d'octubre. Més d'una seixantena de persones amb dret a vot van participar en el procés d'elecció, que tenir lloc a l’Ateneu de Cerdanyola, on assagen de forma regular les formacions de l’entitat (Banda i Coral).

 

 

El relleu en la direcció, però, ja va començar de manera progressiva l’any passat, quan dues persones (la nova presidenta, Imma Gamo, i la Merche Alonso) van començar a assistir a les juntes, per tal de fer més fàcil la transició.