L’Agrupació Musical renova la junta amb un munt d’idees al cap

by | oct. 20, 2017 | Cerdanyola

El 30 de juny de 2017 l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV)  va oferir un àmpli repertori de la història del Pop i el Rock en el seu concert tradicional al Castell de Sant Marçal

El 30 de juny de 2017 l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) va oferir un àmpli repertori de la història del Pop i el Rock en el seu concert tradicional al Castell de Sant Marçal | Xavi Olivé

 

L’Associació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV), coneguda per organitzar els concerts al Castell de Sant Marçal des de fa 16 anys, ha renovat la seva junta directiva amb una candidatura eminentment continuista –diversos membres repeteixen en l'òrgan de govern– però amb l'impuls de nous projectes com a objectiu. 

 

 

Cinc músics de la Banda i tres cantaires de la Coral són els integrants de la nova junta, encapçalada per Imma Gamo (contralt) com a presidenta, Laia Seró (trompeta) com a vicepresidenta, Marta Soto (flauta travessera) com a tresorera i Juan Miguel Villatoro (baix) com a secretari.

 

 

Tal i com fixen els seus estatuts, després de 4 anys l’AMCV ha renovat el seu màxim òrgan directiu mitjançant d’un procés de votació celebrat el passat 5 d'octubre. Més d'una seixantena de persones amb dret a vot van participar en el procés d'elecció, que tenir lloc a l’Ateneu de Cerdanyola, on assagen de forma regular les formacions de l’entitat (Banda i Coral).

 

 

El relleu en la direcció, però, ja va començar de manera progressiva l’any passat, quan dues persones (la nova presidenta, Imma Gamo, i la Merche Alonso) van començar a assistir a les juntes, per tal de fer més fàcil la transició.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: