16 restaurants oferiran menús amb bolets aquest cap de setmana

by | oct. 24, 2017 | Al Dia

Es cuinaran diferents tipus de bolets

Es cuinaran diferents tipus de bolets | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Puntuals a la seva cita, arriben a Cerdanyola del Vallès les Jornades Gastronòmiques del Bolet amb la participació de 16 restaurants.

 

Les Jornades Gastronòmiques del Bolet arribaran a la seva dotzena edició entre el 27 d'octubre i el 5 de novembre. Durant aquestes dates, els 16 restaurants que hi participen oferiran en el seu menú diari un mínim d'un plat fet amb bolets. A més, els dos caps de setmana de les jornades, dins la carta i menús dels restaurants hi haurà una variada oferta de plats elaborats amb bolets.

 

Llistat restaurants participants

 

Racó de la Plaça (plaça de Sant Ramon, 1 – 936 911 021)

Malagrapa (carrer Santa Teresa, 13 – 935 943 873)

Alaska (passeig de les Acàcies, 9 – 936 919 053)

Ca l'Enric (passeig de Cordelles, 2 – 935 196 157)

Papitu Restaurant (carrer Ample, 27 – 935 921 083)

Los Abetos (passatge Orient, 4 – 936 921 148)

Pizzeria Sole Rossonero (carretera de Barcelona, 171 L4 – 935 803 346)

Van Vidal 3 (avinguda d'Espanya, 6 – 936 924 282)

Restaurant Grau (carrer de Sant Ramon, 180 – 935 808 481)

Tast&Gust (carrer de Sant Martí, 92 – 935 910 000)

Cinnamon (carrer de Santa Anna, 60 – 620 016 602)

Can Valldaura (carretera d'Horta a Cerdanyola km 7 – 934 276 202)

El Viejo Roble (carrer Altimira, 36 – 936 921 158)

Piropo (avinguda Canaletes, 13 – 936 928 393)

Al Tapeo (avinguda de Canaletes, 39 – 931 430 921)

Oddvar (avinguda de la Flor de Maig, 5 – 633 759 094)

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: