L'Arxiu Municipal de Cerdanyola, ubicat al passatge de l'Ajuntament 1B
L'Arxiu Municipal de Cerdanyola, ubicat al passatge de l'Ajuntament 1B | G. M.

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola ha fet una crida per recollir imatges i documents al voltant de l'1-O a Cerdanyola.

 

 

  

Segons explica l'Ajuntament en un comunicat, “aquests darrers dies, tant transcendentals per a la història del país, s'han dut a terme moltíssims actes, com enganxades de cartells, votacions, concentracions, manifestacions, etc.”

 

 

  

  

Els arxius de molts municipis, entre els quals es troba també el de Cerdanyola del Vallès, han iniciat la campanya #Arxivemelmoment amb la finalitat de recopilar tota la documentació, del tipus que sigui, relacionada amb l'abans, el durant i el després del Referèndum de l'1 d'octubre.

 

 

  

  

Il·lustrar el moment actual per a futures generacions

 

L'Arxiu Municipal de Cerdanyola s'ha mostrat compromès amb la preservació de tots aquells documents, imatges o vídeos que la ciutadania cerdanyolenca pugui fer arribar i que puguin il·lustrar el moment actual, per a les futures generacions.

 

  

  

Per enviar imatges o documents caldrà omplir una fitxa, on qui faci l'aportació haurà de documentar el millor possible cada aportació per a facilitar la seva cura i conservació. 

 

 

  

 

 

Finalment, l'Ajuntament ha animat a la ciutadania perquè col·labori aportant materials, donat que és una responsabilitat col·lectiva “preservar la memòria històrica del que està passant aquests dies a la ciutat”.

  

 

 

 

Arxiu Municipal

 

  

Passatge de l'Ajuntament, 1B

  

Horari de dilluns a divendres de 9:30h a 15h