El diputat d'ERC Marc Sanglas va respndre les preguntes dels assistents a l'acte
El diputat d'ERC Marc Sanglas va respndre les preguntes dels assistents a l'acte | Helena Rodríguez

 

La sala 6 de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès va quedar petita durant l’acte informatiu que el diputat d’Esquerra Republicana al Parlament pel Vallès Occidental Marc Sanglas va fer dimarts 24 de setembre, per respondre a la pregunta ‘155, i ara què?’ davant la ciutadania.

 
 

Durant l’acte, Sanglas va afirmar en reiterades ocasions que “aquesta setmana sí que es declararia la independència de Catalunya”, sota el testimoni de les més de 150 persones assistents a l’esdeveniment, que havien d’aglomerar-se a les portes per escoltar.

 

 

El diputat va defensar aquesta postura argumentant que havien reiterat “la voluntat de diàleg” i havien obtingut “més repressió i presos polítics a canvi”, i que d’aquesta manera, “a Europa les nostres reclamacions seran més escoltades”. Alhora, Sanglas va justificar la decisió de Puigdemont del passat 10-O perquè “els mediadors internacionals van demanar temps” i “s’havien d’esgotar totes les vies possibles”, però va reconèixer que “no es va gestionar del tot bé la comunicació”.