Totmedia condemna la possible intervenció de TV3, Catalunya Ràdio i l’ACN

by | oct. 25, 2017 | Al Dia

tv3

 

El grup de mitjans de Totmedia, entre ells el BellaterraDiari, rebutja l'advertència del govern espanyol d'intervenir els mitjans públics de Catalunya. 

 

En un comunicat el grup expressa que “Creiem que, en una societat democràtica, és imprescindible el rol dels mitjans públics i no acceptem cap tipus d'ingerència o de manipulació política dels mitjans. La informació s'ha de regir per criteris professionals, com sempre han demostrat el conjunt de mitjans públics d'aquest país”.

 

Així mateix, Totmedia s'adhereix al comunicat del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Grup de Periodistes Ramon Barnils que condemna aquesta intervenció per part del govern espanyol. Així com a totes les veus del sector i d'altres mitjans públics i privats d'àmbit català, espanyol i europeu.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: