Algunes de les aules de la UAB buides
Algunes de les aules de la UAB buides | J. Tardós

 

 

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i la Coordinadora d'Assemblees de Facultats (CAF) han convocat una jornada de vaga a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), per aquest dimecres 25 d'octubre.

 

D'aquesta manera, la UAB s'afegiria un dia abans a la vaga convocada, d'àmbit nacional, per aquest dijous, que acabarà amb una manifestació a Barcelona.

 

Els estudiants han tallat l'AP-7 a primera hora del matí i han continuat durant la resta del dia fent “piquets informatius”, és a dir, visitant aula per aula de la universitat, per comprovar el seguiment de l'aturada. En cas de trobar-hi algun alumne, les portaveus del SEPC i la CAF han manifestat la necessitat “d'obrir el debat per intentar convèncer-los dels motius de la vaga”.