Bellaterra demana l’alliberament immediat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart

by | oct. 26, 2017 | Al Dia

El vot va ser per unanimitat

El vot va ser per unanimitat | J. Tardós

 

La darrera Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra va donar suport a la moció de l’Associació Catalana de Municipis, presentada en diferents ajuntaments i EMD del país, per demanar “l’alliberament immediat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart”.

 

En el cas de Bellaterra es va aprovar per unanimitat dels tres grups polítics, Gent per Bellaterra, Convergència i Unió i Esquerra Republicana.

 

El text de la moció, a més, declarava una vulnerabilitat dels drets de les persones i una “persecució de la lliure expressió i del dret a decidir de les persones per part d’un estat que jutja les idees i empresona de forma il·legal”. 

 

A continuació denunciava la manca de separació de poders a l’Estat espanyol i demanava a les institucions europees “que no continuin donant l’esquena a Catalunya, davant d’accions pròpies d’una Dictadura”. 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: