El vot va ser per unanimitat
El vot va ser per unanimitat | J. Tardós

 

La darrera Junta de Veïns de l’EMD de Bellaterra va donar suport a la moció de l’Associació Catalana de Municipis, presentada en diferents ajuntaments i EMD del país, per demanar “l’alliberament immediat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart”.

 

En el cas de Bellaterra es va aprovar per unanimitat dels tres grups polítics, Gent per Bellaterra, Convergència i Unió i Esquerra Republicana.

 

El text de la moció, a més, declarava una vulnerabilitat dels drets de les persones i una “persecució de la lliure expressió i del dret a decidir de les persones per part d’un estat que jutja les idees i empresona de forma il·legal”. 

 

A continuació denunciava la manca de separació de poders a l’Estat espanyol i demanava a les institucions europees “que no continuin donant l’esquena a Catalunya, davant d’accions pròpies d’una Dictadura”.