La bellaterrenca Laura Benseny s’incorpora al govern de Cerdanyola

by | oct. 26, 2017 | Al Dia

La nova regidora a govern, Laura Benseny

La nova regidora a govern, Laura Benseny | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Laura Benseny ha pres el relleu de Maurici Jaumandreu com a regidora al govern de la ciutat. Benseny, número 6 de la llista de Compromís per Cerdanyola en les darreres eleccions municipals, jurava el seu càrrec per “imperatiu legal” en el ple extraordinari celebrat el 25 d'octubre. La nova regidora es comprometia a treballar per la construcció de la República Catalana i d'una societat més justa des de l'Ajuntament.

 

L'entrada de Laura Benseny al govern comportarà canvis en el cartipàs municipal. Benseny assumirà Transparència, Participació, Bon Govern, Comunicació, EMD Bellaterra i Esports. Aquesta darrera regidoria li traspassa Contxi Haro, qui es farà es farà càrrec de Serveis Econòmics, Contractació i Compres, a més dels serveis que ja liderava (Seguretat Ciutadana, Protecció Civil, Mobilitat, Promoció Econòmica i Treball). En la resta de regidories no hi haurà canvis.

 

Laura Benseny és historiadora i militant de CxC i de la CUP de Cerdanyola. La nova regidora té una llarga trajectòria de militància a Maulets, al jovent independentista revolucionari i al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i prové del món de l’associacionisme, en especial al Grup Escolta Bellaterra i a 4Vents-Escoltisme i Guiatge.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: