La nova regidora a govern, Laura Benseny
La nova regidora a govern, Laura Benseny | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

Laura Benseny ha pres el relleu de Maurici Jaumandreu com a regidora al govern de la ciutat. Benseny, número 6 de la llista de Compromís per Cerdanyola en les darreres eleccions municipals, jurava el seu càrrec per “imperatiu legal” en el ple extraordinari celebrat el 25 d'octubre. La nova regidora es comprometia a treballar per la construcció de la República Catalana i d'una societat més justa des de l'Ajuntament.

 

L'entrada de Laura Benseny al govern comportarà canvis en el cartipàs municipal. Benseny assumirà Transparència, Participació, Bon Govern, Comunicació, EMD Bellaterra i Esports. Aquesta darrera regidoria li traspassa Contxi Haro, qui es farà es farà càrrec de Serveis Econòmics, Contractació i Compres, a més dels serveis que ja liderava (Seguretat Ciutadana, Protecció Civil, Mobilitat, Promoció Econòmica i Treball). En la resta de regidories no hi haurà canvis.

 

Laura Benseny és historiadora i militant de CxC i de la CUP de Cerdanyola. La nova regidora té una llarga trajectòria de militància a Maulets, al jovent independentista revolucionari i al Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i prové del món de l’associacionisme, en especial al Grup Escolta Bellaterra i a 4Vents-Escoltisme i Guiatge.