El Grup Escolta Bellaterra vendrà castanyes i farà activitats aquest dissabte

by | oct. 27, 2017 | Espai d'Entitats

Castanyes a la plaça del Pi de Bellaterra

Castanyes a la plaça del Pi de Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

 

TEXT: Grup Escolta Bellaterra

 

Al cau, tenim com a objectiu, entre d'altres, implicar-nos i conèixer la terra i cultura on vivim. Ho fem basant-nos en les tradicions, la flora, la fauna autòctones i la història.

 

  

  

Ja fa molts anys que, sabent això, la Maria Castanyera es dirigí un bon dia als caps del GEB per tal que l'ajudessin a repartir les seves castanyes arreu de Catalunya (en aquest cas concret, per Bellaterra). Any rere any, el GEB s'ha vinculat a la tradició venent castanyes, moniatos i panellets a la plaça del Pi de Bellaterra i realitzant activitats tant amb infants pròpiament del cau com amb aquells que, engrescats pel rebombori, s'hi han volgut unir.

 

 

  

  

Un any més, el Cau participarà en aquesta festa. Aquest dissabte dia 28 d'octubre, de 9:00 a 13:30 a la plaça del Pi, es vendran castanyes i hi haurà activitats per infants de totes les edats. Desde el GEB volem, doncs, convidar a participar d'aquesta tradició tot el poble de Bellaterra, benvinguda castanyada!

 

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: