Castanyes a la plaça del Pi de Bellaterra
Castanyes a la plaça del Pi de Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

 

TEXT: Grup Escolta Bellaterra

 

Al cau, tenim com a objectiu, entre d'altres, implicar-nos i conèixer la terra i cultura on vivim. Ho fem basant-nos en les tradicions, la flora, la fauna autòctones i la història.

 

  

  

Ja fa molts anys que, sabent això, la Maria Castanyera es dirigí un bon dia als caps del GEB per tal que l'ajudessin a repartir les seves castanyes arreu de Catalunya (en aquest cas concret, per Bellaterra). Any rere any, el GEB s'ha vinculat a la tradició venent castanyes, moniatos i panellets a la plaça del Pi de Bellaterra i realitzant activitats tant amb infants pròpiament del cau com amb aquells que, engrescats pel rebombori, s'hi han volgut unir.

 

 

  

  

Un any més, el Cau participarà en aquesta festa. Aquest dissabte dia 28 d'octubre, de 9:00 a 13:30 a la plaça del Pi, es vendran castanyes i hi haurà activitats per infants de totes les edats. Desde el GEB volem, doncs, convidar a participar d'aquesta tradició tot el poble de Bellaterra, benvinguda castanyada!