El Grup Escolta Bellaterra vendrà castanyes i farà activitats aquest dissabte

by | oct. 27, 2017 | Espai d'Entitats

Castanyes a la plaça del Pi de Bellaterra

Castanyes a la plaça del Pi de Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

 

TEXT: Grup Escolta Bellaterra

 

Al cau, tenim com a objectiu, entre d'altres, implicar-nos i conèixer la terra i cultura on vivim. Ho fem basant-nos en les tradicions, la flora, la fauna autòctones i la història.

 

  

  

Ja fa molts anys que, sabent això, la Maria Castanyera es dirigí un bon dia als caps del GEB per tal que l'ajudessin a repartir les seves castanyes arreu de Catalunya (en aquest cas concret, per Bellaterra). Any rere any, el GEB s'ha vinculat a la tradició venent castanyes, moniatos i panellets a la plaça del Pi de Bellaterra i realitzant activitats tant amb infants pròpiament del cau com amb aquells que, engrescats pel rebombori, s'hi han volgut unir.

 

 

  

  

Un any més, el Cau participarà en aquesta festa. Aquest dissabte dia 28 d'octubre, de 9:00 a 13:30 a la plaça del Pi, es vendran castanyes i hi haurà activitats per infants de totes les edats. Desde el GEB volem, doncs, convidar a participar d'aquesta tradició tot el poble de Bellaterra, benvinguda castanyada!

 

Vols llegir més…?

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

“Llarga vida a la Unió de Veïns i seguim anant per feina”

Avui dijous 15 de setembre és la data en la que es va constituir oficialment la nostra associació veïnal l’any 1947. En aquesta data la Junta Directiva celebra una junta especial, en la que s’aprovarà un Manifest que  retrà homenatge a totes les sòcies i socis que han format part de la Unió de Veïns al llarg de la història i especialment els que han format part de les Juntes Directives anteriors. Ben aviat farem difusió d’aquest Manifest.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: