La nova regidora bellaterrenca assumeix Transparència, Bon Govern i Esports

by | oct. 30, 2017 | Al Dia

Laura Benseny, nova 3a Tinenta d'Alcalde, assumeix les carteres de Transparència i Bon Govern i Esports

Laura Benseny, nova 3a Tinenta d'Alcalde, assumeix les carteres de Transparència i Bon Govern i Esports | Ajuntament de Cerdanyola

 

L’equip de govern de Compromís per Cerdanyola s’ha vist obligat a reestructurar el cartipàs municipal després de la renúncia del regidor Maurici Jaumandreu, rellevat per la nova regidora bellaterrenca Laura Benseny, que serà tercera Tinenta d’Alcalde.

 

 

Així, l’alcalde de Cerdanyola del Vallès Carles Escolà ha atorgat a Benseny les carteres de Transparència i Bon Govern (Àrea d'Alcaldia) –provinents de les responsabilitats que ostentava Jaumandreu– i Esports (Àrea de Polítiques Socials), aquesta darrera traspassada per Contxi Haro, en una resolució signada el passat 26 d’octubre. D’altra banda, la nova regidora també serà l'encarregada de les relacions amb l'EMD de Bellaterra.

 

 

Altres canvis realitzats en el repartiment de les responsabilitats del govern municipal se centren en les carteres de l’Àrea d'Economia i Serveis Generals de l’Ajuntament, que ara seran assumides per Contxi Haro, ara també la responsable d'Intervenció, Tresoreria, Contractació i Compres, Finances i Serveis Econòmics.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: