L'home està cridat a comparèixer davant l'Autoritat Judicial.
L'home està cridat a comparèixer davant l'Autoritat Judicial. | cedida

 

Un cerdanyolenc ha estat identificat com a presumpte autor d'un robatori comès a una benzinera del carrer de Can Pallarès, a Cerdanyola del Vallès. Els fets van tenir lloc diumenge 29 a les 18.15 h de la tarda.

 

L'empleada va indicar als agents l'autor del robatori d'alguns productes. L'home va negar-se a ser identificat, encara que els agents van advertir-lo que si ho feia acabaria detingut. Finalment, l'home va ser detingut i traslladat a dependències policials. Un cop allà, el cerdanyolenc va acabar per accedir a donar les seves dades.

 

En aquest punt, el presumpte autor del robatori va ser posat en llibertat i citat de compareixença davant l'autoritat judicial per un delicte de furt lleu.