Presumptament, les dones van robar a tres establiments diferents.
Presumptament, les dones van robar a tres establiments diferents. | Cedida

 

Dues dones, una de 50 anys i l'altra de 53, són les presumptes autores d'un robatori comès a una botiga de l'avinguda de Catalunya de Cerdanyola del Vallès, així com de dos establiments més. La policia va trobar-les mentre portaven bosses a les mans, el contingut de les quals semblava robat. A un dels establiments haurien furtat roba de nen, a un altre 21 paquets de pernil i, per últim, dins una de les bosses també hi havia una carpeta amb documentació pertanyent a un altre establiment.

 

 

  

Els agents van saber que les dues sabadellenques eren les dones que, en principi, havien comès el robatori perquè la treballadora d'una de les botigues les va assenyalar mentre marxaven. Per aquests fets, les dones han estat denunciades i citades a compareixença davant l'autoritat judicial.