Manuel Moreno i Jordi Robirosa signant el seu llibre en una presentació a Barcelona.
Manuel Moreno i Jordi Robirosa signant el seu llibre en una presentació a Barcelona. | Cedida

 

 

El periodista esportiu de Cerdanyola, Manuel Moreno, i el també periodista esportiu Jordi Robirosa, que treballa a TV3, presentaran el seu llibre, Dream Team. El equipo que cambió la historiael dilluns 13 de novembre, a les 19 hores, al Cafè Auditori de Sant Cugat.

 

A més, l'acte comptarà amb els exjugadors del primer equip de bàsquet del FC Barcelona, Nacho Solozábal i Audie Norris.

 

La presentació l'organitza el TOT Sant Cugat, amb el patrocini d'Amat Immobiliaris i la col·laboració del Cafè Auditori. L'acte el presentarà Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat.

 

Dream Team. El equipo que cambió la historia és una obra de 150 pàgines escrita en castellà que detalla la creació i trajectòria del millor equip de bàsquet de la història. La publicació coincideix amb el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona'92, on el Dream Team, l'equip dels Estats Units, es va penjar la medalla d'or al Pavelló Olímpic de Badalona, sense demanar cap temps mort en tota la competició. I ho fa amb informació detallada d'aquesta selecció de llegenda, amb anècdotes, curiositats i les millors fotografiesd'un combinat de jugadors extraordinaris capitanejats per Magic Johnson i Michael Jordan, amb la direcció des de la banqueta de Chuck Daly. El llibre, de l'editorial DQ, ja es pot trobar a les llibreries i té un preu de 18 euros.

 

Aquest és el quart llibre de Jordi Robirosa, després de publicar A prop de les estrelles de l'NBA, Basquetmania i Apostoflant!.