El soterrament de dues línies elèctriques ha permès suprimir cinc suports de mitja tensió i el seu cablejat
El soterrament de dues línies elèctriques ha permès suprimir cinc suports de mitja tensió i el seu cablejat | Endesa

  

 

La companyia elèctrica Endesa ha soterrat dues de les línies elèctriques que travessen el Parc Natural de la Serra de Collserola que es troben al terme municipal de Cerdanyola del Vallès, a la vora de la carretera d’Horta, on també ha instal·lat un nou centre de transformació.

 

 

Segons explica la companyia elèctrica, aquest soterrament reduirà l’impacte visual de la xarxa i en millorarà la qualitat del subministrament. De moment, ha permès suprimir cinc suports metàl·lics de línies aèries de mitja tensió i el seu cablejat, així com l’antic punt de transformació aeri situat en un dels suports que es retiraran.

 

 

L’actuació, realitzada dimarts 31 d’octubre a una zona molt propera al coll del Forat del Vent, ha consistit en obrir dues rases per canalitzar i estendre el nou cablejat d’alumini de mitjana i baixa tensió i la instal·lació del ja esmentat nou centre de transformació.