ADE Vallès celebra 5 anys amb la voluntat d’estendre’s al territori

by | nov. 1, 2017 | Al Dia

Blasco i Fernández durant la celebració de l'aniversari a Can Ametller

Blasco i Fernández durant la celebració de l'aniversari a Can Ametller | TOT Sant Cugat

 

ADE Vallès, l'Associació de Dones Empresàries del Vallès, celebra enguany el seu cinquè aniversari amb la voluntat de seguir creixent i ampliant la seva presència al Vallès.

 

Una associació sense ànim de lucre “que va néixer l'any 2012 de la voluntat de 9 persones, que són directives i empresàries, i amb moltes ganes de començar un projecte per empoderar la dona, i per donar visibilitat a les empresàries de la zona del Vallès”, recordava la presidenta de l'entitat, Monika Blasco, durant el sopar d'aniversari celebrat a la Masia Can Ametller de Sant Cugat, celebrat el divendres, 27 d'octubre.

 

“Hem passat per una crisi important, per la qual cosa ens havíem de donar visibilitat; hem començat a poc a poc, i ara cada cop són més les dones que volen apuntar-se a la nostra associació, no solament per donar visibilitat i tenir veu i vot, sinó també per intentar fer negoci entre nosaltres, i poder parlar del que ens interessa, que sobretot és la conciliació, la bretxa salarial, les dones als Consells d'Administració, i poder arribar a poc a poc a tenir més veu i vot en escenaris importants”, detalla Blasco.

 

Cinc anys d'història que mereixen un balanç positiu per a l'entitat. “Estem molt contentes perquè vam començar sent molt poques, i ara som unes 50 sòcies, i unes 200 simpatitzants, a més de rebre moltes trucades de diferents entitats que volen col·laborar amb nosaltres, i nous projectes que ens volen presentar, i que nosaltres volem escoltar”, argumenta Blasco.

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: