Blasco i Fernández durant la celebració de l'aniversari a Can Ametller
Blasco i Fernández durant la celebració de l'aniversari a Can Ametller | TOT Sant Cugat

 

ADE Vallès, l'Associació de Dones Empresàries del Vallès, celebra enguany el seu cinquè aniversari amb la voluntat de seguir creixent i ampliant la seva presència al Vallès.

 

Una associació sense ànim de lucre “que va néixer l'any 2012 de la voluntat de 9 persones, que són directives i empresàries, i amb moltes ganes de començar un projecte per empoderar la dona, i per donar visibilitat a les empresàries de la zona del Vallès”, recordava la presidenta de l'entitat, Monika Blasco, durant el sopar d'aniversari celebrat a la Masia Can Ametller de Sant Cugat, celebrat el divendres, 27 d'octubre.

 

“Hem passat per una crisi important, per la qual cosa ens havíem de donar visibilitat; hem començat a poc a poc, i ara cada cop són més les dones que volen apuntar-se a la nostra associació, no solament per donar visibilitat i tenir veu i vot, sinó també per intentar fer negoci entre nosaltres, i poder parlar del que ens interessa, que sobretot és la conciliació, la bretxa salarial, les dones als Consells d'Administració, i poder arribar a poc a poc a tenir més veu i vot en escenaris importants”, detalla Blasco.

 

Cinc anys d'història que mereixen un balanç positiu per a l'entitat. “Estem molt contentes perquè vam començar sent molt poques, i ara som unes 50 sòcies, i unes 200 simpatitzants, a més de rebre moltes trucades de diferents entitats que volen col·laborar amb nosaltres, i nous projectes que ens volen presentar, i que nosaltres volem escoltar”, argumenta Blasco.