Bellaterrencs es concentren a la plaça del Pi per donar suport al Govern Català

by | nov. 2, 2017 | Al Dia

Comerciants i veïns s'han aplegat a la plaça del Pi

Comerciants i veïns s'han aplegat a la plaça del Pi | J. Tardós

 

 

Una vintena de bellaterrencs s'han concentrat aquest dijous, 2 de novembre, a la plaça del Pi de Bellaterra per mostrar el seu suport al Govern Català i rebutjar els fets que estan succeint a l'Audiència Nacional, on els consellers, Rull, Mundó, Romeva, Turull, Bassa, Forn i Borràs estan citats a declarar, després que se'ls imputin delictes de rebel·lió, sedició, malversació de fons i connexes.

 

Durant la concentració, el representant de l'ANC a Bellaterra, Enric Pallàs, ha llegit un manifest que expressa que els representants del poble català ” no són a Madrid perquè hagin fet que la policia utilitzi la violència contra la gent. No són en un tribunal perquè s’hagin gastat els diners dels ciutadans en AVE i aeroports buits. No els estan investigant per haver robat. Els estan investigant per haver complert el seu programa electoral: Organitzar un referèndum i proclamar la República Catalana”, ha dit.

 

Pallàs també ha pronunciat que “la majoria del poble de Catalunya no reconeix la intervenció de les nostres institucions, i ho demostrarem, tant avui i aquí, al carrer, tants cops com sigui necessari, com el 21 de desembre, a les eleccions”. D'aquesta manera, l'ANC ha avisat que “no pararem fins que el nostre govern legítim sigui restituït, tots els presos polítics tornin a casa, i puguem fer efectiva aquesta República que vam declarar i ens han robat!”.

 

Els treballadors, vocals i president de l'EMD també s'han concentrat fora dels seu lloc de treball, l'EMD de Bellaterra, durant 10 minuts.  L'Assemblea Nacional de Catalunya ha convidat a participar, a les 19h, a la concentració convocada davant del Parlament i dels diferents ajuntaments del país.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: