Secció de Memòria al web del TOT Cerdanyola
Secció de “Memòria” al web del TOT Cerdanyola | TOT Cerdanyola

 

Des de fa uns mesos, el TOT Cerdanyola ha començat a treballar en un projecte apassionant: la digitalització de l'arxiu gràfic que la revista ha acumulat durant més de trenta anys.

 

Cada setmana es publicaran imatges de portades antigues amb un comentari i galeries de fotos històriques al web del TOT, Facebook i Twitter.

 

A més, també s'aniran abocant a un compte de flickr, tant les fotografies com els altres documents gràfics que es consideren més rellevants d'entre tots els publicats a la revista durant els seus trenta anys de trajectòria.

 

Tota aquesta documentació quedarà, en obert, disponible per a qualsevol persona que vulgui consultar-la o fer-ne ús. Finalment i de forma periòdica, es donaran documents recuperats a l'Arxiu Històric de Cerdanyola, per assegurar-ne la preservació.

 

Amb aquest projecte, el TOT es marca, entre altres objectius, el d'assegurar que el seu arxiu quedi preservat per al futur i, al mateix temps, el de retornar a tots els ciutadans de Cerdanyola part del suport demostrat als diferents responsables que la revista ha tingut, des del dia en què va sortir al carrer, el 1987. 

 

L'Arxiu gràfic del TOT Cerdanyola s'ha començat a el.laborar utilitzant la plataforma FlickR