La concentració a les 12 h
Imatge del principi de la concentració, a les 12 h | Ajuntament de Cerdanyola, @cerdanyola
 

 

 

Mira la concentració del vespre

 

Més d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dijous, 2 de novembre, a la plaça de Francesc Layret per mostrar el seu suport al Govern Català i mostrar el seu rebuig als fets que estan succeint a l'Audiència Nacional, on els consellers, Rull, Mundó, Romeva, Turull, Bassa, Forn i Borràs estan citats a declarar, després que se'ls imputin delictes de rebel·lió, sedició, malversació de fons i connexes.

 

Després de la concentració, l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà ha assenyalat la “persecució judicial que estan patint els representants de les institucions catalanes” i ha convidat a participar, a les 19h, a la concentració convocada davant del Parlament i dels diferents ajuntaments del país.