Prop de 100 persones es concentren a Cerdanyola per donar suport al Govern Català

by | nov. 2, 2017 | Cerdanyola

La concentració a les 12 h

Imatge del principi de la concentració, a les 12 h | Ajuntament de Cerdanyola, @cerdanyola
 

 

 

Mira la concentració del vespre

 

Més d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dijous, 2 de novembre, a la plaça de Francesc Layret per mostrar el seu suport al Govern Català i mostrar el seu rebuig als fets que estan succeint a l'Audiència Nacional, on els consellers, Rull, Mundó, Romeva, Turull, Bassa, Forn i Borràs estan citats a declarar, després que se'ls imputin delictes de rebel·lió, sedició, malversació de fons i connexes.

 

Després de la concentració, l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà ha assenyalat la “persecució judicial que estan patint els representants de les institucions catalanes” i ha convidat a participar, a les 19h, a la concentració convocada davant del Parlament i dels diferents ajuntaments del país. 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: