Un grup de santcugatencs ha tallat el pas de trens per l'estació de Sant Cugat
Un grup de santcugatencs ha tallat el pas de trens per l'estació de Sant Cugat | Comitè de Defensa de la República

 

 

Un grup de santcugatencs ha tallat les vies del tren a l'estació de Sant Cugatper exigir l'alliberament dels presos polítics i denunciar la repressió de l'estat espanyol. L'acció s'ha produït passades les set del matí d'aquest divendres, 3 de novembre, i  provoca l'aturada del servei a la línia de Barcelona-Vallès. Al voltant de les vuit s'ha reprès el servei, però fora del seu horari habitual i amb retards d'uns vint minuts.

 

El Comitè de Defensa de la República va fer una crida a través de les xarxes socials a concentrar-se a partir de les set del matí a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat: “Tenir mig govern a la presó no és normal… Que es noti que no és un dia normal!”

 

“Avui no és un dia normal, avui tenen la democràcia segrestada! El poble al carrer plantem cara al 155!”, ha piulat el Comitè de Defensa de la República aquest divendres al matí. L'acte ha servit per mostrar la solidaritat amb els consellers i els líders d'ANC i Òmnium empresonats: Aturem el país a Sant Cugat. Llibertat presos i preses polítiques! No esteu soles!”.

 

Des que es va conèixer la presó preventiva pels consellers del Govern català, amb el santcugatenc Raül Romeva inclòs, Sant Cugat ha mostrat el seu rebuig a la decisió. Una multitudinària protesta a l'Ajuntament, una sonora cassolada de 50 minuts o pancartes exigint la llibertat dels presos polítics són algunes de les accions que ja s'han vist a la ciutat,

  

FOTO: Comitè de Defensa de la República

j