El Castell de Sant Marçal acollirà un concert solidari amb 4 corals del Vallès

by | nov. 5, 2017 | Al Dia

L'exterior del Castell de Sant Marçal, entre Cerdanyola i Sant Cugat

L'exterior del Castell de Sant Marçal, entre Cerdanyola i Sant Cugat | castelldesantmarsal.com

 

 

 

El Castell de Sant Marçal de Cerdanyola del Vallès acollirà un concert solidari en benefici de l'associació “Mary's Meals”.

 

    

La cita serà el pròxim 24 de novembre, a les 20 h, en una sala interior del castell de Sant Marçal, ubicat entre Cerdanyola i Sant Cugat.

  

  

Tot el que es recapti anirà destinat a programes d'alimentació per a infants, arreu de 14 països del món. “Mary's Meals” compra les matèries primeres a productors locals i coordina un grup de voluntaris i familiars per preparar, voluntàriament, el menjar a les escoles.

  

  

D'aquesta manera, l'associació ajuda al desenvolupament de comunitats locals i garanteix un menjar nutritiu per a infants amb fam crònica de països pobres. Concretament actuen a Kenya, Libèria, Malawi, Sudan del Sud, Tailàndia, Uganda, Zàmbia, Síria, Líban, Benín, Myanmar, Equador, Haití i Índia.

 

 

“Defensem cada dia a 1.230.171 infants arreu del món”, va afirmar Elisalex Löwenstein, presidenta de Mary's Meals, durant la presentació del concert. L'associació és responsable de l'arribada de l'aliment, del seu control, condicions higièniques i correcta gestió del magatzem. Per Marta Manen, membre de la junta, “Mary's Meals proposa una solució fàcil a la fam perquè suposa menjar i educació, un fet que demostra que amb poc, s'aconsegueix molt”.

  

  

Al concert actuaran la Coral Turó de Guiera, la Coral del Col·legi Montserrat, la Coral Camerata de Sant Cugat i la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès. Pel que fa a la part instrumental, els acompanyaran els músics de la Jove Orquestra de Cerdanyola i els solistes de l'Orquestra de Cambra de Cerdanyola, Kai Gleusteen i Catherine Ordronneau.

 

  

Els músics interpretaran un repertori variat d'entre 3 i 4 peces per coral i el concert finalitzarà amb una peça conjunta final, amb més de 150 músics sobre l'escenari. Les entrades es poden adquirir a la floristeria Casamitjana (carrer de Sant Martí, 104 Cerdanyola del Vallès) i a la perfumeria Opalo (avinguda de Catalunya, 66, Cerdanyola del Vallès), a un preu de 15 €, equivalent al cost del menjar escolar anual.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: