El PEM Guiera de Cerdanyola
El PEM Guiera de Cerdanyola | Lali álvarez

 

 

El Parc Esportiu Municipal Guiera celebra, del 6 al 12 de novembre, 14 anys i ho fa amb una setmana d'activitats, la majoria adreçada a les persones abonades, però també algunes obertes a la ciutadania. El 10, 11 i 12 de novembre, la instal·lació esportiva obrirà les seves portes a qui vulgui fer-ne ús; només caldrà presentar el DNI per accedir-hi. A més, el divendres 10 de novembre, es farà una masterClass de Zumba i una de Hata Vinyasa Ioga al pavelló. L'accés a aquestes activitats és lliure i estan adreçades a tots els públics. La MasterClass de Zumba es farà a les 9:40h i la MasterClass Hata Vinyasa Ioga serà a les 10:40h. A l'acabar aquesta segona i al mateix pavelló es farà un Tastet dels pastissos participants en el Concurs i el lliurament de premis. Els pastissos s'han de portar el mateix divendres de 9h a 10:30h a la recepció de la instal·lació (concurs vàlid per a persones majors d'edat i abonades)

 

A més, des del Parc Esportiu Municipal Guiera es vol aconseguir el repte 'Els 14 14 mils'. Durant la setmana de celebració del 14è aniversari, la proposta és anar sumant els metres de piscina que es nedin fins arribar als 196.000 metres. Per a participar en el repte només cal nedar a la piscina del Guiera i comunicar els metres fets al socorrista. Les persones que ho facin participaran al sorteig de regals.