L’alcalde va a Brussel·les amb d’altres alcaldes catalans

by | nov. 7, 2017 | Al Dia

Alcaldes catalans a l'aeroport

Alcaldes catalans a l'aeroport | @carlesescola78

 

 

L’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, va viatjar el 7 de novembre a Brussel·les per denunciar, junt amb 200 alcaldes i alcaldesses catalans, la persecució judicial i ideològica que pateixen els representants del Govern i el poble català.

 

Una persecució que s'ha evidenciat darrerament amb l’empresonament d'una part del Govern de la Generalitat de Catalunya (el vicepresident Oriol Junqueras, i els set consellers i conselleres Carles MundóJordi TurullJosep RullRaül RomevaJoaquim FornDolors Bassa i Meritxell Borràs) i dels presidents de l'Assemblea Nacional de Catalunya, Jordi Cuixart, i d'Òmnium Cultural, Jordi Sànchez.

 

L’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència organitzen el viatge per oferir la conferència “Catalan Mayors in support of the government of Catalonia” en un centre cultural de la capital belga  i explicar de primera mà la situació que està vivint Catalunya.

 

L’objectiu de les entitats és internacionalizar el conflicte demanant a les institucions europees que “s’impliquin i que deixin de mirar cap a una altra banda” davant de l’empresonament d’una part del govern, l’aplicació de l’article 155 i la violència policial de l’1 d’octubre.

 

Aquesta iniciativa forma part del conjunt d’accions que els comitès executius de les dues entitats municipalistes, ACM i AMI, van decidir emprendre, després de l’empresonament de part del govern català i de l’odre de detenció internacional emesa per la justícia espanyola de la resta de l’executiu exiliat a Brussel•les.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: