D'esquerra a dreta, Manel Navarro (EUiA), l'actual alcalde Carles Escolà, la regidora de Cultura Elvira Vila i Àngels Camacho (PSUC-Viu).
Imatge de la presentació dels actes de commemoració de la Revolució Russa a Cerdanyola | Helena Rodríguez

 

 

El govern municipal de Cerdanyola s'adhereix a la convocatòria de vaga general prevista pel 8 de novembre i anul·la la taula rodona 'Art i revolució', que s'havia de celebrar a el dimecres 8, a partir de les 19:30 h, al Museu d'Art.

 

Aquest acte estava emmarcat dins els actes de commemoració de la revolució russa a Cerdanyola, previstos pel mes de novembre. 

 

A causa de la vaga convocada pels sindicats també es veurà afectada l'activitat de l'Aula d'Extensió Universitària que s'havia de fer, també, al Museu d'Art. En aquest cas, la data que la substituirà serà dimecres 15 de novembre a partir de les 18h.