Paradetes, música i cultura a la Festa Major de la UAB

by | nov. 8, 2017 | Al Dia

La Festa Major de la UAB l'any 2014

La Festa Major de la UAB l'any 2014 | Cedida

 

La Festa Major de la UAB tornarà a omplir el campus de paradetes, música, activitats culturals, associatives i esportives, el 9 de novembre. L’esdeveniment vol tornar, aquest any, a ser exemple de festa inclusiva, participativa i no sexista. 

 

 

La majoria d'activitats es concentraran a la plaça Cívica i a la plaça del Coneixement, a l’eix Nord del campus. Més de 50 paradetes d'estudiants hi seran presents i tot un seguit de grups musicals, de diferents estils, molts sorgits del programa “L'Autònoma Actua”, amenitzaran la festa.

 

 

Pregó i actuació castellera a la plaça Cívica

 

El tret de sortida serà a les 13 h a la plaça Cívica amb el pregó, on es podran sentir històries de salut mental en primera persona, i la ja tradicional actuació castellera de la colla “Ganàpies”, que comptarà amb la presència d’uns recuperats gegants i capgrossos de la UAB.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: