La Festa Major de la UAB l'any 2014
La Festa Major de la UAB l'any 2014 | Cedida

 

La Festa Major de la UAB tornarà a omplir el campus de paradetes, música, activitats culturals, associatives i esportives, el 9 de novembre. L’esdeveniment vol tornar, aquest any, a ser exemple de festa inclusiva, participativa i no sexista. 

 

 

La majoria d'activitats es concentraran a la plaça Cívica i a la plaça del Coneixement, a l’eix Nord del campus. Més de 50 paradetes d'estudiants hi seran presents i tot un seguit de grups musicals, de diferents estils, molts sorgits del programa “L'Autònoma Actua”, amenitzaran la festa.

 

 

Pregó i actuació castellera a la plaça Cívica

 

El tret de sortida serà a les 13 h a la plaça Cívica amb el pregó, on es podran sentir històries de salut mental en primera persona, i la ja tradicional actuació castellera de la colla “Ganàpies”, que comptarà amb la presència d’uns recuperats gegants i capgrossos de la UAB.