Detenen a un jove per robar a l’interior d’un vehicle a Cerdanyola

by | nov. 9, 2017 | Cerdanyola

L'home està cridat a comparèixer davant l'Autoritat Judicial.

El detingut ha estat traslladat a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra | cedida

 

 

La Policia Local de Cerdanyola ha detingut a un jove, la mitjanit de dimecres a dijous 9 de novembre, per robar a l'interior d'un vehicle al carrer de Goya.

 

Desplaçats els agents al lloc han trobat una parella que tenien retingut el presumpte lladre. La dona, propietària del turisme, ha manifestat que es trobaven al seu domicili i han escoltat l’alarma del vehicle i en mirar per la finestra han vist les llums d’emergència funcionant, per la qual cosa han baixat al vehicle i han trobat la porta oberta i al retingut a l’interior.

 

El vehicle ha presentat el vidre posterior esquerre trencat, mitjançant palanca i el born de la bateria desconnectat, trobant a uns dos metres un guant de làtex i un tornavís.

 

Els agents de la Policia Local han procedit a la detenció del presumpte lladre, qui, després de practicar les diligències inicials, ha estat traslladat a la comissaria de la policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: