L'home està cridat a comparèixer davant l'Autoritat Judicial.
El detingut ha estat traslladat a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra | cedida

 

 

La Policia Local de Cerdanyola ha detingut a un jove, la mitjanit de dimecres a dijous 9 de novembre, per robar a l'interior d'un vehicle al carrer de Goya.

 

Desplaçats els agents al lloc han trobat una parella que tenien retingut el presumpte lladre. La dona, propietària del turisme, ha manifestat que es trobaven al seu domicili i han escoltat l’alarma del vehicle i en mirar per la finestra han vist les llums d’emergència funcionant, per la qual cosa han baixat al vehicle i han trobat la porta oberta i al retingut a l’interior.

 

El vehicle ha presentat el vidre posterior esquerre trencat, mitjançant palanca i el born de la bateria desconnectat, trobant a uns dos metres un guant de làtex i un tornavís.

 

Els agents de la Policia Local han procedit a la detenció del presumpte lladre, qui, després de practicar les diligències inicials, ha estat traslladat a la comissaria de la policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra.