Motoristes independentistes de tot Catalunya vindran a Bellaterra

by | nov. 9, 2017 | Al Dia

El passat 21 d'octubre Motards Independentistes també va convocar els seus socis i simpatitzants al campus de l'Autònoma, per anar conjuntament a la manifestació per la llibertat dels Jordis

El passat 21 d'octubre Motards Independentistes també va convocar els seus socis i simpatitzants al campus de l'Autònoma, per anar conjuntament a la manifestació per la llibertat dels Jordis | Motards Independentistes
 

L’associació Motards Independentistes concentrarà moters d’arreu de Catalunya al campus de la UAB, a Bellaterra,  pròxim dissabte 11 de novembre a les 3 de la tarda, per després marxar de forma conjunta a la manifestació unitària de Barcelona reclamant la llibertat dels presos polítics.

 

 

Sota el nom de “Concentració Motard per la Llibertat dels Presos Polítics“, l’agrupació ha convocat els seus socis i simpatitzants al pàrquing ubicat a mà dreta del Parc de Bombers, al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Des d’allà, els moters independentistes es desplaçaran fins a la capital catalana per sumar-se a les mobilitzacions en suport als Jordis i als 8 mebres del Govern empresonats preventivament.

 

 

La concentració preveu aplegar les delegacions de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, l’Empordà, Euskal Herria, el Gironès, el Maresme, el Vallès Occidental i l’Oriental, així com d’altres moters independentistes d’arreu de Catalunya.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: