Una línia de bus a Cerdanyola
Una línia de bus a Cerdanyola | Artur Ribera

 

 

El programa de la 39a Festa de Tardor de Sant Martí comportarà alteracions puntuals del funcionament de les línies d'autobusos de la ciutat, així com modificacions d'accessos als pàrquings de la zona. 

 

Les afectacions previstes són les següents:

 

Mercat Medieval durant tres dies

 

La ubicació del Mercat Medieval els dies 11 i 12 de novembre al tram de Francesc Layret entre el carrer del Foment i la plaça d’Abat Oliba afecta als itineraris de les línies 1 i 3 del bus urbà i B-7 de bus interurbà que modificaran el seu recorregut pel passeig del Pont, avinguda de la Primavera i avinguda de Sant Iscle. L’accés a pàrquing quedarà anul·lat entre les 7 i 23 h el dissabte i entre les 9 i 22 h el diumenge.

 

El cap de setmana també romandrà tancat el passeig de Cordelles amb Santa Marcel·lina (excepte accés a pàrquings del carrer de Sant Salvador) i el carrer de Lluís Companys des de passatge de l'Ajuntament fins F.Layret. Els autobusos es desviaran per recorreguts alternatius.

 

Cal preveure que la ubicació del Mercat en el carrer de Sant Ramon i al carrer de Santa Maria afectarà l’accés als pàrquings al carrer Tort que tindrà entrada i sortida des de Sant Enric. L’accés als pàrquings del carrer de Sant Ramon s’efectuarà, tant d’entrada com de sortida, pel carrer de Santiago.

 

 

El Correfoc afectarà a les línies interurbanes de bus

 

El Correfoc del dissabte s'iniciarà a les 20:30 h des de la plaça de l’Estatut, seguirà per l'avinguda de Sant Iscle i arribarà a la plaça d’Abat Oliba. Afectarà a les expedicions de les línies interurbanes que circulen entre l’Ajuntament i Les Fontetes i viceversa.

 

Cercavila de Cultura Popular

 

La Cercavila de cultura popular del diumenge començarà a les 11 h. El recorregut previst és carrer de Sant Casimir, Francolí, passeig de Cordelles fins a la plaça Abat Oliba i afectarà diversos recorreguts de transport públic.

 

S'informa que en els moments puntuals de gran afluència de vianants a la plaça Sant Ramon quedarà tallat al trànsit de vehicles amb afectació sobre el recorregut del bus urbà pel carrer de Sant Enric, amb desviament per l’avinguda de la Flor de Maig, carrer de Santa Rosa i avinguda de la Primavera.